Alle activiteiten

Uitslagenavond Tweede Kamerverkiezingen – 22 november

22 november 2023
18:30
Lokaal Wittevrouwen

De Tweede Kamerverkiezingen komen er aan! Dat betekent dat de politieke debatten ons weer om de oren zullen vliegen, we ons weer onderdompelen in politieke analyses over hoe Van der Plas zit, Omtzigt gaapt of Wilders oude oneliners in een nieuw jasje steekt en we de peilingen op de voet volgen om te concluderen dat we niet te veel naar peilingen moeten kijken.

Wanneer de campagnes voorbij zijn, is daar het moment waar we allemaal op hebben gewacht. De absolute apotheose van de Verkiezingstijd: de Uitslagenavond op 22 november!

En wat is er nou leuker dan dit met elkaar live te volgen? Worden er korte metten gemaakt met een decennium aan bekende (of: oude) politiek? Is de voorspelling van een politieke aardverschuiving er een die status ‘voorspelling’ straks inruilt voor ‘werkelijkheid’? En zo ja, hoe sterk is die verschuiving op de schaal van Richter? Hoe ziet het landschap er straks uit?

Vanaf 18:30 bespreken we – onder het genot van een heerlijke maaltijd de allerlaatste voorspellingen, waarna we uiteindelijk de uitslagen live gaan volgen!

Praktische informatie

22 november 2023
18:30