boerderij in Odijk

Echt lekker eten van onze eigen boerderij

Kloosterhoeve De Beug

In Odijk huist onze historische Kloosterhoeve De Beug, waar we onze eigen groenten en kruiden verbouwen. Hier creëren we een kleine kringloop, waarbij zelfs keukenschillen worden omgezet in compost voor ons land en voer voor de varkens. Maar dat is niet alles, onze hoeve dient ook als adembenemende locatie voor vergaderingen en evenementen!

Onze boerderij

De moestuin

Koken uit onze eigen moestuin, dat was altijd een droom. Onze droom is dan ook werkelijkheid geworden. Een moestuin vol verrassingen, waar we onze ingrediënten met eigen handen laten groeien. Liefde voor de natuur staat centraal. Elk zaadje dat we planten, elk worteltje dat we oogsten, we voelen de verbinding met onze aarde. Van sappige radijsjes tot smaakvolle krieltjes, alles groeit hier op eigen bodem. Met een diepe toewijding aan de natuur en het respecteren van seizoensgebonden ingrediënten. Want juist dát maakt het onweerstaanbaar lekker!

Onze boerderij

Buitengewone Varkens

In samenwerking met Buitengewone Varkens wroeten, scharrelen en luieren er nu varkens op onze boerderij. Ze geven ons niet alleen het beste varkensvlees, maar helpen ons ook om onze bodems om te woelen en klaar te maken voor het poten van groenten en kruiden.